Škole je autorizovanou právnickou osobou a umožňuje získání odborné kvalifikace:
- Výpomoc při přípravě pokrmů (kód: 65-005-E)
Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj
Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65)
Týká se povolání: Pomocný přípravář pokrmů
Kvalifikační úroveň NSK – EQF: 2
Obsah zkoušky:
- Přejímka potravinářských surovin
- Nakládání s inventářem
- Skladování potravinářských surovin
- Příprava pokrmů pro rychlé občerstvení
- Zpracování a úprava polotovarů
- Zhotovení a tepelná úprava příloh
- Výpomoc při výrobě jídel
- Obsluha technologických zařízení v provozu
- Čištění zařízení a výrobních prostor
- Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
Kompletní informace najdete zde – www.narodnikvalifikace.cz
V případě zájmu kontaktujte školu.